The Puppet Labs Issue Tracker has Moved: https://tickets.puppetlabs.com

Bug #14407

pe preseed installation fails

Added by Dan Bode almost 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:ClosedStart date:05/10/2012
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:-Spent time:-
Target version:-
Keywords: Branch:

We've Moved!

Ticket tracking is now hosted in JIRA: https://tickets.puppetlabs.com

This issue is currently not available for export. If you are experiencing the issue described below, please file a new ticket in JIRA. Once a new ticket has been created, please add a link to it that points back to this Redmine ticket.


Description

I am using the following commands in pre-seed to install PE clients

d-i preseed/late_command string echo "server $http_server" >> /target/etc/ntp.conf; \
                                wget "http://${http_server}/agent_2_5_2.answers" -O /target/root/agent_2_5_2.answers; \
                wget "http://${http_server}/puppet-enterprise-2.5.2rc0-32-g980a064-ubuntu-12.04-amd64.tar.gz" -O /target/root/puppet-enterprise-2.5.2rc0-32-g980a064-ubuntu-12.04-amd64.tar.gz; \
                in-target bash -c 'tar -xzvf /root/puppet-enterprise-2.5.2rc0-32-g980a064-ubuntu-12.04-amd64.tar.gz -C /root/'; \
                    in-target bash -c '/root/puppet-enterprise-2.5.2rc0-32-g980a064-ubuntu-12.04-amd64/puppet-enterprise-installer -a /root/agent_2_5_2.answers >& /root/puppet_install.log';

it annoyingly seems to fail with one although it successfully install the pe-puppet-agent.

I need to figure out how to ensure that it only returns 1 if it actually fails.

History

#1 Updated by Dan Bode almost 2 years ago

  • Status changed from Unreviewed to Closed

Also available in: Atom PDF